Aanvragen

Aanvraagformulieren

Lees eerst de richtlijnen voordat u een aanvraagformulier invult; u weet dan direct of de aanvraag in aanmerking komt voor financiering.

Het Cultuurfonds gebruikt verschillende aanvraagformulieren voor restauraties, publicaties, beurzen of regionale projecten. De provinciale afdelingen hebben een apart aanvraagformulier. Ook heeft elke provinciale afdeling andere richtlijnen. Deze kunt u hier downloaden. 

Weet u al welk formulier u moet hebben? Dan staat rechts in het kader een overzicht van de aanvraagformulieren van het landelijke Prins Bernhard Cultuurfonds. 

Cultuurfondsbeurzen
Vanaf 1 februari tot 1 april 2018 kan een Cultuurfondsbeurs worden aangevraagd. 

Meer informatie, de richtlijnen en het aanvraagformulier staan hier.

Voor het indienen van een beursaanvraag voor musici en beeldend kunstenaars kunt u het formulier 'individuele aanvragers' in de rechterkolom op deze pagina gebruiken. Lees eerst de criteria voordat u een aanvraag indient! 

Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten
Muziek

Mattheus in de Stichtse Vecht

Uitwisseling van kennis en vaardigheden tussen amateurs en professionals met als inzet de bekende Matthäus-Passion van Bach. Bekijk project
Podiumkunsten

Stork motor van Hengelo

Muziekvereniging Armonia Bekijk project
Monumentenzorg

Restauratie textiel en kostuums uit de 19e eeuw

In het gemeentemuseum Den Haag is momenteel de tentoonstelling Romantische Mode te zien. Bekijk project
Muziektheater over Nederlanders met Turkse roots

De Terugkeer-Turk

De Terugkeer-Turk is gebaseerd op verhalen van jonge mensen die verhuizen naar een land waar hun ouders of grootouders vandaan kwamen, maar waar ze zelf nooit Bekijk project